frisbeegolf

0 Flares 0 Flares ×

Saat tilattua laadukkaat frisbeegolf-tarvikkeet netistä kätevästi

Oletko aloittamassa frisbeegolf-harrastusta tai oletko jo kokenut pelaaja vailla uusia tarvikkeita? Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut frisbeekettu, yksi asia on yhteistä: saat tilattua laadukkaat frisbeegolftarvikkeet netistä kätevästi vain muutamalla hiirenklikkauksella oman kotisi rauhassa milloin itse haluat.

Voit tilata siis helposti mm:

  • Korit
  • Kiekot
  • Laukut ja tarvikkeet

Unohda siis kivijalkaliikkeissä kiertely ja kalliit hinnat: netistä tilaat frisbeegolf tarvikkeet myös edullisesti! Siten säästät paitsi kosolti aikaa, myös rutkasti rahaa. Frisbeegolf-tarvikkeisiin erikoistuneet verkkokaupat ovat yleistyneet hurjaa tahtia, ja samaan aikaan myös niiden valikoimat ovat kasvaneet ja monipuolistuneet jatkuvasti.

Frisbeegolf on todella suosittu laji suomessa!

Entä millainen frisbeegolf on sitten lajina? Tämä kysymys saattaa mietityttää sinua, mikäli et ole ennen testannut lajia. Lajin perusperiaate on sama kuin tavallisessakin golfissa, kuten jo nimestä voinee päätellä. Urheilulajin tavoitteena on saada peliväline koriin radan alusta mahdollisimman vähillä heitoilla.Pienimmän tuloksen saanut pelaaja voittaa.

Frisbeegolf on niitä lajeja, joiden suosio on kasvanut tasaisesti kaiken aikaa siitä lähtien, kun sitä ensimmäistä kertaa ryhdyttiin Suomessa harrastamaan. Nyt lähes jokaisesta kaupungista löytyy ainakin onkinlainen frisbeegolfrata, mutta lajia on helppo treenata myös omalla kotipihalla kun tilaat hyvät

 

Tarvikkeet frisbeegolfin harrastamiseen löydät verkkokaupoista

Liikuteltavat frisbeegolfkorit netistä

Jos harkitset aloittavasi lajia tai tarvitsevasi lisätreeniä kehittyäksesi entistä paremmaksi on yksi hyvä vaihtoehto hankkia oma frisbeegolf kori.  Liikuteltavaan koriin on hyvä harjoitella puttausta ja se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi puistoon. Liikuteltavat frisbeegolfkorit on helpoin tilata netistä joko kotiinkuljetuksella tai lähimpään postiin toimitettuna.

  • Liikuteltavan korin avulla on helpoo rakentaa esimerkiksi oma rata pellolle/metsään!
  • Treenaa putti kuntoon!

Liikuteltavat frisbeegolfkorit ovat aktiivisen harrastajan valinta, sillä kevyestä rakenteestaan johtuen niitä on helppoa siirtää paikasta toiseen – voit siis käytännössä luoda frisbeegolfradan käden käänteessä mille tahansa sopivalle alueelle, kuten puistoon tai nurmikentälle. Netistä saat tilattua laadukkaita ja kestäviä liikuteltavia frisbeegolfkoreja tunnetuilta valmistajilta, joten voit luottaa turvallisin mielin tuotteiden korkeaan tasoon. Ne kestävät hyvin harjoittelu- ja pelikäyttöä ollen samalla joustavia liikuteltavan luonteensa ansiosta.

 

Upotettavat frisbeegolfkorit

Voit myös tilata upotettavat frisbeegolfkorit netistä samalla tavalla kuin liikuteltavatkin mallit, sillä verkkokaupan valikoimissa on paljon tuotteita ja vaihtoehtoja – jokaisen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva korimalli, oli tavoitteena sitten saada joustava ja liikuteltava kori tai upotettava kori pidempiaikaista rataa varten. Upotettavien frisbeegolfkorien kanssa todellakin luot oman ratasi sinne minne haluat, eivätkä kori upotettuina siirry paikaltaan ihan helposti.

  • Harrastajalle kori omalla pihalla on ehdoton hankinta.  Voit treenata helposti omalla pihalla!

Jos olet haaveillut pysyvästä frisbeegolfradasta esimerkiksi oman kotisi takapihalle, upotettavatfrisbeegolfkorit ovat siihen käyttötarkoitukseen juuri oikea vaihtoehto. Mikä olisikaan mukavampaa kuin astua ulos takaovesta ja lähteä välittömästi pelaamaan perheen tai kavereiden kesken hiukan frisbeegolfiaauringon hyväillessä mukavasti ulkosalla.

Frisbeegolf laukut ja kiekot

Jotta saisit kaiken tarvitsemasi, muista tilata myös kätevät frisbeegolf laukut ja kiekot netistä. Kannattaapistää kerralla koko arsenaali kuntoon ja tilata eri tarkoituksiin sopivat kiekot puttereista ja midrangesta pitkän matkan kiekkoihin. Kun olet varustautunut kunnolla ja laukustasi löytyy riittävästi kiekkoja eri etäisyyksille, voittomahdollisuutesi kohenevat roimasti ja pian peset toverisi mennen tullen. On lähinnä omasta harrastuneisuudestasi kiinni, paljonko frisbeegolfkiekkoihin kannattaa sijoittaa. Jos pelaamisesi on kevyttä puuhaa, joka tapahtuu silloin tällöin, hieman edullisemmatkin kiekot ovat riittävänhyviä. Jos taas olet tosipelaaja ja tavoitteesi ovat korkealla, on järkevää panostaa saman tien astetta parempiin kiekkoihin. Kannattaa tutustua rauhassa eri vaihtoehtoihin ja vertailla eri malleja keskenään löytääksesi sinun käyttöösi parhaiten sopivat mallit.

Yksi asia kuitenkin pätee aina: saat tilattua frisbeegolftarvikkeet netistä kätevästi silloin kuin itse haluat. Älä
siis suotta kuluta kallisarvoista aikaasi kulkemalla kivijalkaliikkeestä toiseen etsimässä sinulle sopivia tarvikkeita, vaan hyödynnä mieluummin monipuolisilla valikoimilla varustettujen verkkokauppojen laadukkaita tuotteita, edullisia hintoja ja nopeita toimitusaikoja.