Tilaa edulliset metsästystarvikkeet

0 Flares 0 Flares ×

Jo vuosituhansia ihminen on harrastanut metsästystä. Aikaisemmin se oli suorananinen elinehto – nykyisellään lähinnä perisuomalainen harrastus. Suomessa riistanhoito on niin korkeatasoista, että metsästyksessäkin eläinkannan tila otetaan aina huomioon. Riistan hyvinvointi on etusijalla – ei ihmisten tarve päästä metsälle.

[ozy_styled_content_box background_color=”#bdd6af” background_color_opacity=”100″ go_target=”_self” go_caption=”Enter your title here” title=”Eräliike hiidenkivi – Kauppa metsästäjille verkossa”]Eräliike Hiidenkivi on vuodesta 2004 asti toiminut ammattimainen metsästäjän kauppa Helsingissä. Laaja valikoima ja laadukkaat tuotteet takaavat, että jokainen retkeilijä ja metsästäjä löytää liikkeestä tarvitsemansa tarvikkeet ja varusteet.

Hiidenkiven verkkokaupasta tilaat kätevästi kaikki metsästystarvikkeet aina vaatteista ja aseista koiratarvikkeisiin, veitsiin, ilma-aseisiin ja valaisimiin.

[button url=”http://www.hiidenkivi.fi/tradetracker/?tt=7775_12_165814_” icon=”icon-thumbs-up” size=”wpb_btn-large” lightbox=”false”]Tutustu Hiidenkiven verkkokauppan[/button]

[/ozy_styled_content_box]

Aseet

Kaikki metsästysaseet ovat Suomessa luvanvaraisia tuotteita. Sinulla tulee aseen ostamiseksi olla hankintalupa. Ase tulee oston jälkeen esittää paikalliselle poliisille 30 päivän kuluessa ostosta – ja hankintaluvan tulee tällä päivämäärällä olla vielä voimassa.

Erilaisia metsästysaseita ovat muun muassa haulikot, kiväärit ja erilaiset yhdistelmäaseet. Tunnettuja tuotemerkkejä asepuolella ovat muun muassa Benelli, Browning, Baikal, Verney-Carron, Antonio, Howa ja Mauser.

Vaatetus

Metsästykseen kannattaa varustautua kunnon metsästysvaatteilla. Sekä takit, housut, puvut että liivit kannattaa hankkia alan erikoisliikkeestä, jossa tiedetään laadun olevan aina ensisijainen asia. Metsästysvaatteet kannattaa ostaa metsästystarpeet ja sääolosuhteet huomioon ottaen.

Tärkeä osa vaatetusta ovat myös päähineet ja käsineet. Lämpimät, mutta helppokäyttöiset hanskat ovat etenkin asetta käsiteltäessä ensiarvoisen tärkeät. Kaikkia tuotteita myydään maastokuvioituna vuodenajan mukaan. Myös kenkiin ja sukkiin kannattaa panostaa kunnolla.

Koiralle

Koirille myydään erilaisia GPS-paketteja, joiden avulla paikannat koirasi ja näet sen liikkeet kätevästi näytöltä. GPS-pakettien lisäksi koiralle voidaan hankkia huomioliivit tai camo-liivit. Koiran koulutukseen myydään erikseen koirahajusteita, dummy-lintuja ja erilaisia kenttähihnoja.

Retkeily ja riistan käsittely

Riistan käsittelyyn kannattaa hankkia fileointiveitsi, nyklyveitsi ja kunnon säilytyspussit. Netistä voit tilata myös savustusuunit ja riipusmittarit, jotka helpottavat riistan valmistusta ja käsittelyä.

Myös valaisimet, istuimet, kätevät ja kestävät reput sekä tarvittaessa myös yöpymisvälineet ovat iso osa retkeilyä ja metsästystä.

Aseliike hiidenkivi

Leave a Comment