pilateskauppa

Pilates – tarvikkeet ja välineet pilatekseen Pilateskaupasta

0 Flares 0 Flares ×

Pilates on Suomessakin noussut suureen suosioon – eikä suotta. Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa ihmistä liikkumaan oikein. Jo 1900-luvun alussa kehitetty menetelmä on saanut nimensä oppiisäns Joseph Pilateksen mukaan. Kehonhallintatekniikkana pilateksessa on runsaasti samankaltaisuuksia muun muassa joogan ja kiinalaisten kehonhallintamenetelmien kanssa.

Pilateskauppa.fi

Pilateskauppa on erinomainen pilatesvälineisiin ja joogatarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät kaiken tarpeellisen aina pilatesmatoista ja vaatteista rulliin, palloihin ja nauhoihin. Mikäli aiot harrastaa pilatesta tai joogaa kotioloissa – tai haluat muuten vain tilata omat välineet – kannattaa ehdottomasti tutustua Pilateskaupan valikoimiin.

Siirry verkkokauppaan: Pilateskauppa.fi

Miten pilates vaikuttaa?

Pilateksella on todettu olevan runsaasti erilaisia positiivisia vaikutuksia. Alla luoteltuna muutamia niistä.

  • Vahvistaa keskivartaloa ja opettaa ihmistä löytämään kehonsa lihakset ja käyttämään niitä.
  • Parantaa ryhtiä.
  • Parantaa liikkuvuutta (mm. nivelten liikeradat) ja opettaa rentoon liikkeeseen.
  • Parantaa aineenvaihduntaa ja nivelten hyvinvointia.
  • Rentouttaa, mutta samalla parantaa kuntoa.
  • Sopii hyvin myös huonokuntoisille ja ylipainoisille, sillä aloittaminen ei vaadi hyvää peruskuntoa eivätkä liikkeet rasita niveliä.

Käytännössä pilateksestä hyötyvät perusliikkujien lisäksi myös himokuntoilijat ja urheilijat. Kehonhallinan paraneminen näkyy myös urheilusuoritusten parantumisena ja rentoutuminen parantaa kehon palautumista.

Pilatesta voi harrastaa niin yksin kotona kuin yhdessä kavereiden kanssa ryhmätunneilla. Pilatekseen pääset parhaiten käsiksi osallistumalla aloittelijaryhmien ohjaukseen. Tunnelma tunneilla on usein rauhallinen ja keskittynyt. Usein tunteihin sisältyy myös hengitysharjoituksia.

Tutustu ainakin näihin Pilateskauppa.fi tuotteisiin!

down3-512

Items per page:

 

Leave a Comment