eurorc

RC-autot – radio-ohjattavat autot, osat ja kopterit EuroRC:ltä

0 Flares 0 Flares ×

Kun puhutaan hauskoista ja vauhdikkaista harrastuksista, on RC-autoilu aina pakko nostaa pinnalle. Tästä lajista ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Eurorc.com on radio-ohjattaviin autoihin, koptereihin ja multikoptereihin erikoistunut verkkokauppa. Tuotteet ovat laadukkaita. Kaupasta löydät niin kilpailuihin sopivat RC-autot kuin hieman edullisemmat vaativan harrastajan tuotteet. Hintataso on kansainvälisesti kilpailukykyisellä tasolla.

Siirry kauppaan tästä!

Radio-ohjattavilla temmeltäminen ei rajoitu vain ja ainoastaan lasten leikkeihin, sillä näillä menopeleillä ajetaan aikuisten oikeesti myös kilpaa. Hintatasoltaan tuotteita on saatavilla aina parin kympin kauko-ohjattavista aina useiden satojen eurojen rakennuspaketteihin.

Kaikkein vauhdikkaimmissa versioissa on oikeat kallistuksenvakaajat, toimivat takasiivet, kestävä alumiinipohja ja kunnon vahvat iskarit. Autoja on saatavilla niin sähköisinä kuin nitro-versioinakin. Valmiita RC-sähköcrossareita, sähkötouringeja ja polttiscrossareita voit tilata suoraan netistä.

Valmiiksi koottuen ja rakennuspakettien lisäksi voit tilata netistä myös erikseen vanteita, renkaita, koreja ja jopa moottoreita.

Tunnettuja tuotemerkkejä muun muassa: TeamC, Kyosho, Walkera, Yokomo, Traxxas, Xray ja Nanda Racing.

Leave a Comment