Vauvauinti – tarvikkeet ja varusteet vauvauintiin Suomen Uintikaupasta

0 Flares 0 Flares ×

Vauvauinti on lapsen ja vanhempien yhteinen harrastus, joka voidaan aloittaa tavallisesti noin 3-5 kuukauden iässä (kun lapsi painaa vähintään 5 kiloa). Vauvauinnin tarkoituksena on saada lapsi pitämään vedestä. Tunnit ovat koulutettujen vauvauintiohjaajien valvomia ja vesi noin 32 asteista.

Suomen Uintikauppa Oy myy laadukkaita ARENA- ja SPEEDO-vauvauintitarvikkeita. Löydät heidän valikoimistaan kaiken korvapannoista käsikellukkeisiin ja vauvauintipuvuista ja vauvauimahousuista vaippauimahousuihin. Aikuisille Suomen Uintikauppa myy muun muassa kilpauintiasuja, uimapukuja, uimalaseja ja vesijuoksutarvikkeita.

Kaikki toiminta tapahtuu lapsen ehdoilla, vaikka harrastus onkin yhteinen. Vanhemmat pääsevät uintituokioiden yhteydessä tekemään tuttavuutta myös muiden samanikäisten vanhempien kanssa – ja viettävät samalla aikaa lapsensa kanssa harrastaen. Vauvauinti on suosittua ja se on vauvan kehitykselle suotuisaa. Veteen tottumisen lisäksi vauvauinnin on todettu edesauttavan uimataidon opettelua myöhemmällä iällä.

Kun lapselle tulee hieman ikää lisää, muuttuvat myös uinnissa vaadittavat tarvikkeet. Muutaman vuoden ikäisille lapsille myydään runsaasti muun muassa käsikellukkeita ja uintiharjoittelupukuja sekä uintiliivejä. Nuoremmille yksi tärkeimmistä vauvauintitarvikkeista on ilman muuta vaippauimahousut, jotka ovat vesikäyttöön tarkoitetut kestovaipat. Vaippauimahousut pitävät huolta siitä, että vedessä tapahtuneet vahingot eivät pääse leviämään. Useat uimahallit vaativat vaippauimahousujen käyttämistä.

Leave a Comment